OCULENS, RESPECT, SERIOZITATE, PROFESIONALISM!

MISIUNEA
noastră

MISIUNEA NOASTRĂ

Ridicăm standardele și calitatea serviciilor medicale

Misiunea noastră, a dr. Cristina și Dorin Nicula împreună cu întregul colectiv medical, este de a ridica în permanență standardul și calitatea serviciilor medicale, de a avea o abordare corectă, onestă, în informarea și tratamentul pacienților noștri, în concordanță cu principiile deontologiei medicale.

Astfel, încă din anul 1996 am dezvoltat activitatea medicală privată din dorința de a practica oftalmologie la nivel european într-un moment în care activitatea în acest domeniu era mult în urma standardelor internaționale. Prin eforturi proprii am înființat o clinică care a devenit cunoscută în Transilvania și în țară datorită profesionalismului și respectului față de pacient, dar și datorită efortului nostru permanent de a ne adapta ultimelor inovații și noutăți în oftalmologie.
În prezent pentru a veni în întâmpinarea pacienților noștri, am deschis un nou Centru de Oftalmologie și Chirurgie Estetică, la cele mai înalte standarde internaționale, cu dotare ultramodernă și personal medical calificat, unde se poate aborda întreaga sferă de patologie, investigații și intervenții chirurgicale de specialitate.

Programările

pentru consultații, examinări sau operații se fac la
secretariat și la numerele: 0264.448.822, 0264.448.821,
0264.448.823, mobil: 0744.549.193

Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea.