OCULENS, RESPECT, SERIOZITATE, PROFESIONALISM!

CLINICA
noastră

EXPERIENȚĂ

Siguranță și confort
pentru pacienți

Cu o experiență medico-chirurgicală de peste 35 ani, din care 25 ani în sectorul medical privat (inițial în cadrul firmei OPTILENS din Cluj-Napoca, de la înființare în 1996 până la dizolvarea ei în iunie 2015), doctorii Cristina și Dorin Nicula alături de echipa medicală a Centrului de Oftalmologie și Chirurgie Estetică OCULENS își desfășoară în prezent activitatea în noua locație de pe Calea Turzii nr. 134, într-o atmosferă plăcută, caldă și primitoare la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și confort pentru pacienți.

ENTUZIASM ȘI ENERGIE

Centrul Medical
Oculens

Locul în care entuziasmul și energia tinereții se completează armonios cu știința și valoarea experienței, formând împreună cu personalul medical o echipă completă care abordează întreaga sferă a investigațiilor, tratamentelor și intervențiilor chirurgicale în oftalmologie și chirurgia estetică. Pe lângă activitatea profesională, medicii clinicii au o continuă activitate științifică prin publicarea de articole medicale în reviste de specialitate (românești și străine), participarea activă la conferințele și congresele naționale și internaționale de profil fiind conectați în permanență la noutățile și inovațiile din domeniu.

Sediu

Sediu modern, elegant,
generos

Noul sediu modern, elegant, generos și nu în ultimul rând funcțional este organizat pe cinci nivele, cu un showroom spațios de optică medicală, mai multe cabinete de consultații, de examinări, investigații și de tratament. La etajul doi, pe o suprafață de peste 550 mp., este amplasat Blocul Operator ultramodern cu 4 săli de operație cu o sală de sterilizare, climatizate si presurizate controlat, dotate cu aparatură de ultimă generație, aparatura de anestezie generală, săli pre, postoperatorii și de așteptare pentru pacienți. Ultimul nivel este amenajat cu saloane pentru pacienți, sală de tratamente și examinări, oficii și o sală multifuncțională. Fiecare nivel este dotat cu grupuri sanitare amenajate inclusiv pentru persoane cu dizabilități. Cele două lifturi, inclusiv cel pentru targă, completează amenajările pentru confortul și siguranța pacienților noștri.

Programările

pentru consultații, examinări sau operații se fac la
secretariat și la numerele: 0264.448.822, 0264.448.821,
0264.448.823, mobil: 0744.549.193

Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea.